Κατάλογος

Έπιπλα σπιτιού

Κορυφαίες πωλήσεις

Πληροφορίες

Κατασκευαστές

Νέα προϊόντα

Το κατάστημα μας

Έπιπλα σπιτιού

Έπιπλα σπιτιού από το κατάστημα Tsolka, πολύ όμορφα σχέδια από πολύ καλά υλικά, άριστη εμφάνιση, σε μοντέρνο και κλασικό στυλ. Μπορείτε να βρείτε Συνθέσεις σαλονιού, Τραπεζαρίες, Καρέκλες, Πολυθρόνες - Μπερζέρες, Μπουφές και Τραπεζάκια σαλονιού σε πολύ καλές τιμές.

Έπιπλα σπιτιού  Υπάρχουν 268 προϊόντα.

Υποκατηγορίες

 • Καναπέδες κρεβάτι

  Πρακτικοί καναπέδες κρεβάτι σε μεγάλη ποικιλία, μοντέρνοι & κλασσικοί σε οικονομικές τιμές.

 • Συνθέσεις σαλονιού

  Συνθέσεις σαλονιού σε μεγάλη ποικιλία από το κατάστημα Tsolka, άριστη αισθητική και πολύ όμορφα σχέδια, από πολύ καλά υλικά στις καλύτερες τιμές, ανακαλύψτε αυτό που σας ταιριάζει.

 • Τραπεζαρία

  Πολύ όμορφες τραπεζαρίες από το κατάστημα Tsolka, σε πολύ όμορφα σχέδια σε χρώματα ξύλου αλλά και σε άλλα χρώματα, κλασικές τραπεζαρίες, μοντέρνες τραπεζαρίες ανάλογα με το στυλ σας.

 • Καρέκλες

  Οι καρέκλες δεν μπορεί να είναι μόνο αναπαυτικές αλλά να είναι και όμορφες, να έχουν ωραίο σχεδιασμό, να έχουν ωραία χρώματα και τα υλικά τους να είναι ποιοτικά και να αντέχουν στον χρόνο. Στο κατάστημα Tsolka θα βρείτε μεγάλη ποικιλία από καρέκλες και στις καλύτερες τιμές.

 • Πολυθρόνες - Μπερζέρες

  Οι πολυθρόνες και οι Μπερζέρες σε ένα σπίτι αναδεικνύουν την προσωπικότητα του οικοδεσπότη και ακόμα προσφέρουν ανάπαυση και ξεκούραση. Στο κατάστημα Tsolkaθα βρείτε πολύ καλές Πολυθρόνες - Μπερζέρες, σε σχέδια πολύ όμορφα, από πολύ καλά υφάσματα και υλικά.

 • Μπουφέ

  Μπουφέδες και καθρέπτες από πολύ καλά υλικά. Mπουφέδες από ξύλο δρυς ή οξιά, σε πολλά σχέδια και χρώματα. Αποκτείστε τον μπουφέ που ταιριάζει στο στυλ και το σπίτι σας.

 • Τραπεζάκι σαλονιού

  Τα τραπεζάκια σαλονιού είναι το κεντρικό έπιπλο στην μέση του σαλονιού, σε αυτό το σημείο μπορούμε να ακουμπήσουμε αρκετά διακοσμητικά αλλά και τηλεχειριστήρια ή και ακόμα διάφορα πιάτα - ποτήρια. Επιλέξτε από μια μεγάλη συλλογή σε τραπεζάκια σαλονιού σε πολλές διαστάσεις και χρώματα από το κατάστημα Tsolka.

 • Κομότες - βιτρίνες-ράφια

  Κομότες & Βιτρίνες Σαλονιού. Βρείτε μια μεγάλη ποικιλία από κομότες και βιτρίνες σαλονιού για ν' αναδείξετε τα σερβίτσια και τις συλλογές σας.

ανά σελίδα
Προβάλλονται 1 - 12 από 268 αντικείμενα
Προβάλλονται 1 - 12 από 268 αντικείμενα